U bent hier

Advies en implementatie EPD / ECD

Saxenburgh Groep

Momenteel begeleidt D&A bij de voorbereidingen voor de upgrade van het EPD CS-EZIS.Net naar HiX voor de Saxenburg Groep, Hardenberg e.o.

Projectleiding voor de implementatie van medicatie- (CS-Medicatie) en apotheeksysteem (CS-Apotheek) en (toekomstige) koppeling aan het Landelijk Schakelpunt (LSP) en met toeleveranciers (EDIFACT). Dit heeft geleid tot een ‘medicatie closed loop’ die het medicatieproces voor het Röpcke Zweers Ziekenhuis en aanpalende zorginstellingen integraal binnen het EPD ondersteunt.

Voor de ouderenzorg binnen de Saxenburg groep heeft D&A de Projectleiding van de implementatie van het ECD op zich genomen.

Voor SXB Ouderenzorg heeft D&A de projectleiding van de implementatie van het Elektronisch Cliënten Dossier (waaronder het medisch dossier) verder geoptimaliseerd en uitgerold zodat er een eenduidig gebruikt systeem is binnen de organisatie.
Als projectleider heeft D&A sturing gegeven aan het vaststellen van de gewenste werkwijze in het primaire zorgproces door de processtappen onder de loep te nemen. Vervolgens zijn nieuwe functionaliteiten van het ECD (Cura) geïmplementeerd en waar nodig bestaande functionaliteit geoptimaliseerd. Meer informatie over onze VVT projecten.