U bent hier

EPD-strategie en marktverkenning voor Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Vraagstelling
Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) heeft D&A gevraagd te ondersteunen en te adviseren bij de besluitvorming over een nieuw ZIS/EPD. Over het algemeen is het gebruik van de huidige systemen nog wel naar tevredenheid, maar omdat de markt niet stil heeft gestaan, wil ZGV graag verantwoorde en legitieme keuzes maken voor de lange termijn.

Selectiegereedschap
Op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van EPD trajecten weten wij als D&A welke strategische en tactische aspecten relevant zijn voor een goede EPD-keuze. Samen met een zeer brede afvaardiging van de medische staf en het management hebben wij deze strategische en tactische aspecten de revue laten passeren in een drietal workshops. Dit heeft geresulteerd in een aantal richtlijnen voor de verdere leveranciersselectie. Deze richtlijnen vormen het uitgangspunt voor de verdere verkenning en selectie van leveranciers en hun producten.

Marktverkenning
D&A voert deze marktverkenning voor het ZGV uit en het beoogde resultaat is een shortlist van leveranciers en producten die passen bij de strategische uitgangspunten van het ziekenhuis.