U bent hier

D&A breidt uit naar België. Natuurlijk met Belgische expertise.

Een nieuwe markt, herkenbare uitdagingen… Nieuwe projecten, een vertrouwde aanpak… Met veel enthousiasme zet D&A medical group koers richting de Belgische gezondheidszorg!

In België zijn zorginstellingen in volle transitie. Het herorganiseren van zorgprocessen in functie van nieuwe financieringsmodellen. Het realiseren van een verdere digitalisering van de gezondheidszorg. Het organiseren van gegevensuitwisseling tussen partners in nieuwe netwerkstructuren.

Als trouwe partner van zorgorganisaties begrijpt D&A medical group de absolute noodzaak om dicht bij haar klanten te staan. Om die reden zal D&A ook in België een lokale structuur uitrollen. Hierbij zal de synergie tussen de kennis en ervaring van Belgische medewerkers betreffende de Belgische zorg enerzijds en de expertise en knowhow die we uit onze thuismarkt meebrengen anderzijds het fundament vormen van de nieuwe organisatie.

Ook in België zullen we ons richten op het borgen van de noden en doelen van onze partner-zorgorganisaties. Onafhankelijk. Adviserend. Maar ook meewerkend. Met onze diensten kunnen we het hele veranderingsproces begeleiden. Van de strategiebepaling voorafgaand aan de aanbesteding, over het begeleiden van het eigenlijke selectietraject, over de implementatie (projectmanagement, change, testing, conversie, interfacing, opleidingscoördinatie, quality assurance, batenrealisatie, ondersteuning op de werkvloer) tot het continue verbeterproces na livegang (organisatie functioneel beheer, procesverbetering, data management, innovatie en optimalisatie). Projecten waar wij ons aan committeren worden op tijd, binnen budget en in een plezierige sfeer afgerond.

Wilt u eens vrijblijvend met ons kennismaken en verder praten over de uitdagingen in Health-IT, neem dan contact op met:
- voor België: Wim Vandendael, wim.vandendael@dnagroup.be, Wim Vandendael - LinkedIn

- voor Nederland: Ann Ouvry, info@dnagroup.nl, Ann Ouvry - LinkedIn

Lees hier alles over D&A, zoals diensten, referenties en expertise