U bent hier

Academy

D&A heeft zeer veel kennis en ervaring op het gebied van Zorg-ICT en streeft ernaar om samen met u  het rendement van uw ICT investeringen  te vergroten. Dagelijks werken wij samen om organisaties verder te helpen en hen in staat in te stellen complexe informatiseringstrajecten succesvol uit te voeren.

Kennis is de bindende factor in onze bedrijfsvoering. Wij delen onze specialistische kennis om uw organisatie naar het juist niveau te brengen. Verandering is een constante en dus is voortdurende aanpassing en innovatie de enige juiste koers. Wij helpen u slimmer om te gaan met de beschikbare middelen. We kijken hierbij kritisch naar de echte toegevoegde waarde voor de zorg en onderscheiden hypes van duurzame innovatie.

Als onafhankelijke partij hebben wij een unieke positie. Wij bedienen het complete palet en hebben het overzicht en relaties op alle niveaus en in alle geledingen bij zowel de zorgdisciplines als de leveranciers. Informatisering van nu is niet goed genoeg voor een effectieve ondersteuning van de zorgprofessionals van morgen.

Vanuit onze D&A Academy delen we deze kennis en ervaring gaarne met u en met de Zorg-ICT professionals van de toekomst.  Wij bieden onderstaande workshops en trainingen aan:

  • Projectmanagement vaardigheden voor Zorg-ICT projectleiders
  • IT governance en Informatiemanagement voor de Zorg
  • Baten realiseren met uw EPD 
  • Het informatie applicatielandschap van zorginstellingen 
  • IT voor zorgprofessionals en zorgmanagers 
  • Zorgprocessen en zorginformatie voor IT professionals

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Dekkers, Senior Account & Marketing Manager, via office@dnagroup.nl