U bent hier

Interim Management

Interim management van D&A - in verschillende situaties tot resultaten komen

Management is mensenwerk. En interim management al helemaal. Daarom hier geen lang verhaal over onze aanpak. We laten liever onze onze profielen spreken. Reinier van der Hoek is sterk in interim management voor informatie- & IT-management en in het inrichten en optimaliseren van ICT organisaties in de zorg.

Kenmerkend aan D&A interim management is dat wij in verschillende situaties tot resultaten komen. We zijn praktisch en hebben oog voor mensen en hun belangen. We opereren op strategisch en tactisch niveau. Graag stellen wij Reinier aan u voor.

 

Reinier van der Hoek – interim manager en programmamanager

Reinier van der Hoek is ruim 25 jaar actief in de ICT binnen de zorg en het bedrijfsleven. Zijn kracht ligt bij integraal (interim) management en begeleiden en implementeren van veranderingen. Hij houdt daarbij rekening met resultaten/begroting, ontwikkeling van competenties, klanttevredenheid en interne bedrijfsvoering. Hij is gewend om in veranderende organisaties mensen te motiveren, doelstellingen te realiseren en de overall strategie vast te houden.

Referenties Reinier van der Hoek als interim manager

  • VZVZ - Interim demand manager: tactische en operationele aansturing outsourcing partij voor het beheer en ontwikkelen van het Landelijk Schakelpunt (LSP).
  • PRHC - Interim manager Consulting en Projecten: peoplemanagement van een team van consultants en projectmanagers en verantwoordelijk voor het resultaat van klantprojecten. 
  • Zorgservice XL - Interim manager ICT: verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe ICT-voorziening, selectie en implementatie van een ERP-systeem voor Inkoop, Logistiek en Financiën. Zowel bij het Shared Service Centre en de implementatie bij de drie ziekenhuizen.
  • VZVZ - interim management voor het (nieuwe) cluster operations met als belangrijkste resultaatgebieden de inrichting van de clusterorganisatie en borging van het proces rond het kwalificeren, contracteren en aansluiten van goed beheerde zorgsystemen en zorgserviceproviders.
  • Arkin: kwartiermaker voor de samenvoeging van de ICT van twee organisaties.
  • Haga ziekenhuis: interim manager van de afdeling I&A in het fusieziekenhuis.