U bent hier

Onze D&A Diensten

Om het maximale te halen uit de mogelijkheden die informatietechnologie voor de zorg biedt, is diepgaande kennis van en ervaring met Zorg-ICT van onschatbare waarde. Of het nu gaat om het opstellen van een Roadmap die richting geeft aan uw ICT beleid en projecten, de aanschaf van een informatiesysteem, het optimaliseren van een implementatie  of het vlot trekken van een vastgelopen ICT traject. Het bespaart tijd, geld en frustratie als u een partner heeft die weet waar u rekening mee moet houden.

D&A is volledig onafhankelijk en kijkt verder dan de door u gestelde vraag. Samen met u zorgen we ervoor dat complexe ICT-trajecten succesvol verlopen en binnen tijd en budget worden afgerond.  

Wij zijn perfectionisten en vernieuwers maar ook pragmatisch en gericht op een duurzaam resultaat. Wij leveren naast advies en begeleiding concrete diensten, maar het is ons DNA om nooit het grotere geheel uit het oog te verliezen. Onze drijfveer is om uw organisatie verder te helpen en de zorg te verbeteren door slimme toepassing van ICT.