U bent hier

2 t/m 4 november: Zorg & ICT, Jaarbeurs

Drie dagen lang is Zorg & ICT hét podium voor leveranciers die met hun relevante en slimme ICT-oplossingen en technologieën willen bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg.

Professionals werkzaam in de zorgsector bezoeken Zorg & ICT voor het vergaren van actuele informatie, inspiratie, het opdoen van kennis, de nieuwste innovaties te spotten, ervaringen te delen én te netwerken met vakgenoten.

D&A zal tijdens de Zorg & ICT een aantal beurstours verzorgen, te weten:

Dagelijks van 10.00-11.00 uur, verzamelen op Dutch Health Hub Plein

"De wereld van digitale zorg"
Kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg nu en in de toekomst staat hoog op de strategische agenda van zorgorganisaties en de overheid. Digitalisering van zorg helpt bij het behalen van deze strategische doelstelling en kan zorg makkelijker maken voor zowel de zorgverlener als de patiënt. We gaan steeds meer hybride werken waarbij zorg deels fysiek en deels op afstand wordt geleverd. Maar wat betekent dit nu concreet? Welke partijen kunnen u bijvoorbeeld verder helpen met oplossingen die deze hybride werkwijze ook echt mogelijk maken? D&A neemt u mee door de wereld van de digitale zorg. We bezoeken met u in een uur tijd een aantal leveranciers dat zich bezig houdt met bijvoorbeeld: - de digitale patiëntreis - zelf-service oplossingen die de patiënt meer regie geven over hun eigen gezondheid - digitaal contact tussen de arts en zorgverlener. De tour wordt begeleid door D&A-consultants die u desgewenst op het Dutch Health Hub plein ook kunnen bijpraten over hun praktijkervaringen.

Dagelijks van 13.30-14.30 uur, verzamelen op Dutch Health Hub Plein

"Door de wereld van de Care en Domotica"
Werkt u in de care-sector? Dan duizelt het u waarschijnlijk ook van de hoeveelheid beschikbare IT-oplossingen. D&A neemt u in deze tour mee langs een aantal toonaangevende én veelbelovende leveranciers die zich richten op het cliëntdossier, de digitalisering van de processen in uw instelling óf juist de ondersteuning van de thuiswonende cliënt. De tour wordt begeleid door D&A-consultants die werkzaam zijn in de care-sector en die u desgewenst op het Dutch Health Hub plein ook kunnen bijpraten over hun praktijkervaringen.

Bekijk hier het gehele programma.

Mis het niet en zorg dat je erbij bent! Registreer hier gratis.