U bent hier

7 november 2019 Mobile Healthcare Event

D&A is aanwezig op het Mobile Healthcare Event en Data Driven Healthcare Congres op 7 november a.s. 

De 8e editie van het Mobile Healthcare Event is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over digital health en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovatoren werkzaam bij een zorginstellling! Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded. Laat je inspireren door 90 (inter)nationale zwaargewichten op het podium. D&A is aanwezig met een netwerkcorner! Meer informatie over D&A nodig? Bezoek ons daar.

Gratis toegankelijk:

Het doel is het delen van kennis in de zorg, vandaar dat de congressen bij voorinschrijving kosteloos toegankelijk zijn voor bestuurders, directie en projectmanagers van (thuis)zorginstellingen, huisartsen en tweedelijns zorgartsen.

Bekijk het volledige programma of meldt u direct gratis aan!

Data Driven Healthcare

4e Data Driven Healthcare Congres: Hoe kun je als zorginstelling met data de zorgkwaliteit en bedrijfsvoering verbeteren? Hoor van experts: Welke gegevens worden er gegenereerd? Wat is gemakkelijk te ontsluiten en wat niet? Hoe kun je die data het beste analyseren en met welk doel doe je dat? En hoe vertaal je dat naar toepassingen waarvan zowel de ‘klant’ (patiënt, cliënt) als de medewerkers en organisatie profiteren? Zodat de zorg efficiënter, meer op maat, met minder fouten en daardoor goedkoper kan worden geleverd. Kom er achter tijdens de 4e editie van Data Driven Healthcare.

Data Drive Healthcare wordt georganiseerd tijdens de 8e editie van het Mobile Healthcare Event dat is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over digital health en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovatoren werkzaam bij een zorginstellling! Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded. Laat je inspireren door 90 (inter)nationale zwaargewichten op het podium. Komt je ook? Een GRATIS ticket voor Data Driven Healthcare geeft je ook toegang tot de 2 andere congressen: Mobile Healthcare en OuderenzorgTECH.

Op het Data Driven Healthcare Congres zal onze principal consultant, Harm Arnoldussen, een presentatie houden.

Gratis toegankelijk:

Het doel is het delen van kennis in de zorg, vandaar dat de congressen bij voorinschrijving kosteloos toegankelijk zijn voor bestuurders, directie, C(M)IO’s, chief data officers, data scientists en projectmanagers van zorginstellingen, huisartsen en tweedelijns zorgartsen.

Bekijk het volledige programma of meldt u direct gratis aan!