U bent hier

D&A tijdens de HIMSS 2018 (5-9 maart Las Vegas)

Partnersessie en D&A beurstour voor de HIMSS18 Dutch Community. Op dinsdag 6 maart a.s. verzorgen D&A, Forcare en MedicalPhit gezamenlijk een boeiend ochtendprogramma. In de middag gevolgd door de inspirerende D&A beurstour.

D&A tijdens de HIMSS18
Ook dit jaar is D&A senior partner van de Nederlandse HIMSS Community. Wij ontmoeten u graag persoonlijk, bij de partnersessie of als deelnemer van de D&A beurstour!

 

Partnersessie voor de HIMSS18 Dutch Community (dinsdag 6 maart a.s. 09.00- 11.45 uur)
Op dinsdag 6 maart a.s. verzorgen D&A, Forcare en MedicalPhit gezamenlijk een boeiend ochtendprogramma. In deze gezamenlijke partnersessie nemen wij u mee langs diverse zorgklanten en voorbeelden van innovatie in de zorg. Toepassingen en praktijkvoorbeelden van onder andere predictive analytics in de klinische praktijk, medical imaging, artificial intelligence en governance en beheer van een regionale uitwisselingsinfrastructuur komen aan bod. De sessie wordt afgesloten door Jeroen Tas die zijn visie op zorginnovatie met u deelt.

Locatie: Wynn (Alsace)

       

D&A beurstour (dinsdg 6 maart a.s. 14.00 - 17.15 uur)
Als logisch vervolg op de partnersessie in de ochtend, neemt D&A u mee op een beurstour langs een aantal toonaangevende leveranciers die aansprekende klantvoorbeelden presenteren. 
D&A geeft duiding bij de getoonde ontwikkelingen en licht samenhang en bruikbaarheid toe.
Om een optimale D&A beurstour te kunnen verzorgen, is het aantal deelnemers beperkt. Wilt u zich opgeven? Stuur dan een mail naar himss@dnagroup.nl

Persoonlijke ontmoeting tijdens de HIMSS18?
De HIMSS biedt ook volop mogelijkheden voor een persoonlijke ontmoeting.
Ann Ouvry, Kees de Jong en Marja Snoeijen maken namens D&A deel uit van de Dutch Community.
Stelt u een afspraak met hen op prijs? Neem dan vantevoren contact met ons op via:
himss@dnagroup.nl

Graag tot ziens op de HIMSS18 in Las Vegas.