U bent hier

Data Driven Healthcare Event 7 november 2019

D&A neemt deel aan het Data Driven Healthcare Congres 2019

7 november a.s. neemt D&A deel aan het Data Driven Healthcare congres, één van de drie Mobile Health congressen die tegelijkertijd wordt gehouden in de jaarbeurs in Utrecht.

Op het Data Driven Healthcare Congres zal D&A principal consultant, Harm Arnoldussen, een presentatie houden tijdens de breakout sessies:

"De toekomst is datagedreven, bent u er klaar voor?"
De verwachtingen zijn hooggespannen: data en analytics worden dé drivers om de zorg nog beter te maken en betaalbaar te houden. Als enige gecertificeerd adviesbureau in Europa zet D&A het HIMSS Adoption Model for Analytics Maturity (AMAM) in om fases van volwassenheid objectief te toetsen en verbeterpunten inzichtelijk te maken. 

Maar vraagt u zich ook wel eens af:

  • Hoe zorg ik ervoor dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is?
  • Heb ik de verantwoordelijkheden voor data & analytics goed belegd?
  • Hebben onze medewerkers de juiste ”data” competenties of wat moeten ze nog ontwikkelen?

In deze breakout sessie licht Harm het AMAM model toe en hoe de resultaten van de Maturity Scan gebruikt kunnen worden om uw data en analytics roadmap concreet vorm te geven.

Bekijk het volledige programma of meldt u aan via onze persoonlijke link. Het Data Driven Healthcare congres biedt tevens toegang tot het Mobile Healthcare en OuderenzorgTECH congres.

Data Driven Healthcare
Data Drive Healthcare wordt georganiseerd tijdens de 8e editie van het Mobile Healthcare Event dat is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over digital health en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovatoren werkzaam bij een zorginstellling. 

D&A is tevens aanwezig met een netwerkcorner. Bezoek ons daar!