U bent hier

HIMSS 2019, 11-15 februari 2019

Ook op de HIMSS 2019, 11-15 februari 2019 te Orlando, Florida zal D&A weer als Senior Partner deelnemen aan het programma van de Dutch Community.

D&A heeft de volgende onderdelen op het programma:

D&A Beurstour
dinsdag 12 februari 2019, 14.00 - 16.30 uur
Vanzelfsprekend organiseert D&A ook deze HIMSS-editie een interessante beurstour. We nemen u mee langs een aantal toonaangevende leveranciers die aansprekende klantvoorbeelden presenteren. We geven duiding bij de getoonde ontwikkelingen en lichten samenhang en bruikbaarheid toe. Om een optimale D&A beurstour te kunnen verzorgen is het aantal deelnemers beperkt. Nu al opgeven? Stuur een mail naar himss@dnagroup.nl

Partnersessie
Woensdag 13 februari 2019, 09.00-12.00 uur
Op deze ochtend nemen D&A, Forcare en Philips VitalHealth u mee in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van zorg, patient engagement en netwerkzorg. Aansprekende klantcases uit de VS en NL laten de toegevoegde waarde in de dagelijkse praktijk zien. Bestuursadviseur Wilfrid Opheij geeft inzicht in de succesfactoren van netwerkzorg en Philips CEO Frans van Houten zal als keynote speaker zijn visie op healthcare geven.

Studiereis Mayo Clinics
Donderdag 14 februari - vrijdag 15 februari 2019
Studiereis naar het wereldwijde voorbeeld voor zorginstellingen in patiënt benadering, openheid en transparantie, digitalisering en performance. Onder leiding van de oud CIO dompelen we twee dagen onder in het gedachtengoed van Mayo Clinics. Er is aandacht voor Connectedcare, Healthy Living Center, PatientEngagement en de toekomst van zorg in het Mayo Center forInnovation. Aansluitend zullen we Shared DecisionMaking als belangrijk kenmerk van Mayo bespreken.

Onze informatieleaflet: