U bent hier

HIMSS 2020, 9 t/m 13 maart 2020, Orlando, Florida

Het thema voor HIMSS 2020 is: Duurzame gezondheidszorg met ICT.  Kenmerkend voor duurzame zorg is het halen van waarde uit data.

Iedere zorginstelling creëert en verzamelt grote hoeveelheden data. De gezondheidszorg is de komende jaren een van de sectoren die het meest wordt beïnvloed door de ontwikkelingen op het gebied van data. Het halen van inzichten uit deze grote hoeveelheid gestructureerde en ongestructureerde data heeft positieve impact op de medische besluitvorming en het leveren van waardevolle zorg. Data-gebaseerde inzichten zijn tevens nodig om zorgprocessen te optimaliseren en capaciteiten optimaal te benutten. Hiervoor is wel een data-vaardige organisatie nodig, wat voor veel zorgorganisaties een grote uitdaging vormt de komende jaren.  

Daarom is Data & Analytics een van de hoofdthemas en focusgebieden bij D&A medical group. In het kader hiervan organiseert D&A tijdens de HIMSS Conference in Orlando een beurstour, onder begeleiding van Ann Ouvry en Kees de Jong. Tijdens deze tour laten we u kennis maken met een aantal aansprekende voorbeelden van waarde met zorgdata.

Wilt u meer weten over onze beurstour en u gelijk aanmelden: Klik dan hier.