U bent hier

IFFR en themabijeenkomst IT-governance op 30 januari 2019

Uitnodiging International Film Festival Rotterdam en themabijeenkomst IT-governance:
het vergeten landschap… Gaat u mee op ontdekkingsreis?

De rol van IT binnen ziekenhuizen verandert in hoog tempo. De transitie van beheer naar regie vraagt een herziening van de bestaande governance en een andere afstemming tussen vraag en aanbod. Implementatie van EPD, beeldsystemen en portalen hebben een grote impact op de zorgprofessionals, maar ook op de IT-organisatie. IT-systemen worden afhankelijker van elkaar en het beheer wordt complexer en specialistischer. De IT-dienst van zorginstellingen krijgt te maken met nieuwe systemen, leveranciers en dienstverleners. Denk hierbij aan cloud-oplossingen, andere contractvormen en verzoeken om meer en betere functionele ondersteuning van IT aan de zorg. Veel zorginstellingen worstelen hiermee.

D&A (met jarenlange ervaring op het gebied van zorgprocessen en implementatie van zorgapplicaties) en Intermax (hoogwaardig IT-dienstverlener gespecialiseerd in de zorg) hebben hun praktijkervaring gebundeld en delen graag hun visie met u op de IT governance vraagstukken in de zorg. Onderwerpen die tijdens deze sessie aan bod komen:

  • Hoe blijft u in gesprek met gebruikers van zorgapplicaties en hoe houdt u grip op al uw IT-dienstverleners?
  • Hoe komt u van ondoorgrondelijke contracten tot werkbare afspraken?
  • Hoe zorgt u voor een applicatielandschap en beheerorganisatie waar continue verbetering centraal staat?
  • Hoe stemt u vraag en aanbod op elkaar af, zodat IT meer toegevoegde waarde biedt voor het zorgproces?


Graag nodigen we u uit voor deze sessie die plaats vindt op woensdag 30 januari 2019. Welkom om 15.30 in De Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam. We organiseren dit event tijdens het International Film Festival Rotterdam. Het programma begint met het inhoudelijke gedeelte, gevolgd door een hapje en een drankje en de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Na de borrel bieden we u de mogelijkheid om een film te bezoeken op het festival. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het volledige programma van het event.

Aanmelden kan door een email met uw gegevens te sturen naar r.vandijk@intermax.nl. Eventuele vragen over dit event kunt u ook mailen naar dit adres.

We hopen u te mogen verwelkomen op 30 januari!