U bent hier

Ann Ouvry

Ann Ouvry
Directeur
T: 0418 575 860

Na enkele jaren als software engineer te hebben gewerkt, heeft Ann Ouvry haar werkterrein naar de gezondheidszorg verlegd. Haar wetenschappelijke kennis en inzichten zorgden voor een stevig fundament voor functies als projectmanager research & development en productmanager in de medische industrie. Naderhand heeft zij als managementconsultant in de gezondheidszorg gewerkt. In haar kennis en ervaring komen strategie, technologie en procesmanagement in de gezondheidszorg in alle facetten samen.

Ann Ouvry heeft Wiskunde gestudeerd en zich verder in Informatica en Bedrijfskunde bekwaamd. Ann is een van de oprichters van D&A. Intussen heeft zij vele projecten begeleid die tot procesverbetering en procesvernieuwing in ziekenhuizen en andere organisaties in de gezondheidszorg hebben geleid. Ook heeft zij meerdere malen trajecten betreffende logistieke processen en medicatieprocessen in ziekenhuizen begeleid. Daarnaast heeft ze ook ruime ervaring met de ontwikkeling van beleids- en bedrijfsplannen voor ziekenhuisunits.

PRAKTIJKERVARING

Bij D&A houdt zij zich de laatste jaren vooral bezig met adviestrajecten op het gebied van informatiebeleid en strategie. Op projectniveau houdt zij zich bezig met het begeleiden van selectietrajecten en het definiëren van een implementatiestrategie voor het ziekenhuis EPD, zowel als adviseur maar ook als projectmanager. Daarmee is zij één van de ‘EPD-experts’ in Nederland.