U bent hier

Bas van Hulten

Bas van Hulten
Principal Consultant (Associé)
T: 0418 575 860

Bas van Hulten heeft een uitgebreide staat van dienst met project- en programmamanagement op het snijvlak van zorg en ICT. Hij heeft diverse rollen vervuld als projectmanager bij zorgverleners in Cure en Care, zorgverzekeraars en in de publieke sector.

Bas is vanaf 2012 werkzaam bij D&A in de functie van senior consultant en senior projectmanager. Door zijn ervaring en analytisch vermogen heeft Bas een goed oog voor de belangen van alle betrokkenen bij een adviestraject, een EPD programma of een EPD deelproject. Hij is een professioneel gesprekspartner voor medisch specialisten, verpleegkundigen en medewerkers van IC, OK, poliklinieken en afdelingen.

Hij heeft ruime ervaring met inhoudelijk projectmanagement van diverse deelprojecten binnen een EPD-programma: klinische en poliklinische dossiervoering, (PDMS)-IC/OK, Verloskunde, SEH en Pre-operatieve screening. Bas heeft veel kennis van werkprocessen in zorginstellingen en de opzet van procesherontwerp gerelateerd aan (re)digitalisering. Ook is hij een gewaardeerde adviseur met betrekking tot het ontsluiten van functionaliteit en medische gegeven via (zorg) portalen.

Hij is door zijn persoonlijkheid een belangrijke verbindende factor binnen de projecten en weet deze op tactische, humorvolle en vastberaden wijze tot een succesvol einde te brengen. Hij stuurt nadrukkelijk op resultaat binnen de door de opdrachtgever gestelde kaders. Vanzelfsprekend beschikt Bas over de voor deze rol noodzakelijke projectmanagementvaardigheden.