U bent hier

Elsbeth Klop

Elsbeth Klop
Principal Consultant
T: 0418 575 860

Elsbeth Klop heeft na het afronden van haar opleiding Gezondheidswetenschappen gewerkt als projectleider en business analist in de gezondheidszorg . Zij heeft vanuit diverse rollen gewerkt in en rond ZIS/EPD programma’s en daarmee brede kennis opgebouwd van zowel de gezondheidszorg als van de bijzonderheden van een ZIS/EPD programma. Haar ervaring strekt zich uit van projectmanagement van diverse EPD-domeinen, opstellen business cases en procesherontwerp tot voorbereiding en begeleiding van livegangen van ZIS/EPD’s.

Elsbeth heeft brede expertise op het gebied van bedrijfsprocessen in de zorg en ruime ervaring met verandertrajecten op het terrein van bedrijfsvoering, innovatie & ICT en business intelligence. Ze is analytisch en organisatorisch sterk en goed in het scheiden van hoofd- en bijzaken.
Elsbeth Klop is een open en enthousiaste persoonlijkheid die gericht is op het meenemen van mensen in het proces, goed kan luisteren en makkelijk communiceert op alle niveaus. Daardoor legt ze makkelijk de verbinding naar haar stakeholders. Daarnaast onderscheidt zij zich door haar vermogen tot het leggen van verbindingen tussen de informatiebehoeften, zorg, logistieke en administratieve processen en het applicatieaanbod.