U bent hier

Ingrid van Soest

Ingrid van Soest
Principal Consultant
T: 0418 575 860

Na haar HBO-V opleiding en enkele jaren praktijkervaring als verpleegkundige heeft Ingrid van Soest een studie Algemene Sociale Wetenschappen, richting Organisatiekunde & Informatiekunde afgerond aan de RUU. Haar passie is om de verbinding te maken tussen (zorg)processen en informatiekundige vraagstukken, om zo ziekenhuizen te ondersteunen in het leveren van kwalitatief goede zorg en het voeren van efficiënte bedrijfsprocessen.

De afgelopen 15 jaar is Ingrid in de functie van manager I&A in verschillende ziekenhuizen verantwoordelijk geweest voor het implementeren van zorginformatiesystemen, het vormgeven en realiseren van het EPD, het herinrichten van de ICT-organisatie en -processen, en het optimaliseren en afstemmen van zorg- en bedrijfsprocessen op de informatiesystemen. Daarnaast heeft zij geparticipeerd in regionale en landelijke projecten gericht op informatie-uitwisseling tussen zorgaanbieders. 

Ingrid is sinds medio 2014 werkzaam bij D&A medical group als programmamanager en zet haar expertise in bij EPD programma’s, het ontwikkelen van  strategisch informatiebeleid en -plannen, en het adviseren over het inrichten van de ICT-organisatie. Momenteel houdt zij zich bezig met een EPD implementatie in regio Oost.