U bent hier

Jan Kees Dielhof

Jan Kees Dielhof
Senior Consultant
T: 0418 575 860

Jan Kees Dielhof heeft zijn gehele professionele loopbaan in de zorg gewerkt, met name ruim 25 jaar in een groot algemeen ziekenhuis in Zuid-Holland. In deze periode was hij o.a. 10 jaar manager van de afdeling beeldvormende technieken. Sinds 2000 heeft Jan Kees als senior projectleider vele informatiseringsprojecten in de zorg gerealiseerd, alsmede verbeter- en verandertrajecten.

Sinds 2007 is Jan Kees werkzaam voor D&A als senior projectmanager. In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor diverse projecten op het gebied van beelddigitalisering en het EPD (waaronder ordercommunicatie, afsprakenplanning, verpleegkundig en medisch dossier). Een bijzonder aandachts- en kennisgebied van Jan Kees betreft de inbedding van veiligheidsmanagement in afdelingsprocessen. De analyse en optimalisatie van werkprocessen vanuit deze invalshoek heeft inmiddels geleid tot aansprekende resultaten voor opdrachtgevers. Ook heeft hij uitgebreide ervaring als testcoördinator in grote EPD implementaties en heeft hij na ingebruikname in diverse organisaties de overdracht naar de supportorganisatie begeleid. Recentelijk heeft Jan Kees, als projectmanager, meerdere implementaties van een Laboratorium Informatie Systeem geleid.

Jan Kees weet bij uitstek wat de valkuilen zijn die een risico vormen voor een succesvolle implementatie van zorginformatiesystemen. Ook heeft hij gevarieerde ervaring doordat hij de implementatie van EPD’s van verschillende leveranciers in diverse ziekenhuizen heeft begeleid.
Door zijn achtergrond heeft Jan Kees een goed oog voor de belangen van alle betrokkenen. Hij is een professioneel gesprekpartner voor medisch specialisten, verpleegkundigen en medewerkers van poliklinieken ,afdelingen en laboratoria, stuurt nadrukkelijk op resultaat binnen de door de opdrachtgever gestelde kaders. Vanzelfsprekend beschikt Jan Kees over de voor deze rol noodzakelijke projectmanagementvaardigheden.