U bent hier

Jan van Rijn

Jan van Rijn
Partner
T: 0418 575 860

Op 1 oktober 2016 is Jan van Rijn gestart als partner bij de D&A medical group. Jan brengt de klanten van D&A een unieke combinatie van zeer ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening (25+ jaren) met inhoudelijke expertise en recente lijn- en projectervaring in het werkveld van zorg en ICT (laatste zeven jaar als IT manager in een groot topklinisch ziekenhuis).

Na een periode van 25 jaar in dienstverlening en consultancy bij achtereenvolgens KPN, PWC en IBM is Jan in 2009 in dienst getreden bij het HagaZiekenhuis in Den Haag. In de afgelopen zeven jaar was hij in het HagaZiekenhuis in de rol van lijnmanager I&A aanspreekpunt en budgethouder voor beheer en onderhoud van de ICT infrastructuur en de ICT toepassingen alsook voor de uitvoering van ICT projecten van het ziekenhuis. Tegelijkertijd was hij als programmamanager en lid van het Bouwteam verantwoordelijk voor de vernieuwing van de ICT componenten van het ziekenhuis in het kader van het vernieuwbouwtraject in de periode 2010-2016 (nieuwbouw én renovatie). De laatste twee jaar heeft Jan als programmadirecteur leiding gegeven aan de inrichting en invoering van het nieuwe ZIS/EPD van het HagaZiekenhuis, op basis van ChipSoft HiX.

Jan heeft gekozen voor D&A omdat hier voor hem de combinatie van een oude liefde (advieswerk), een nieuwe liefde (ICT in de Zorg) en een oude droom (ondernemen) op een unieke wijze samen komen in een organisatie die belang hecht aan het geven van haalbare adviezen gestoeld op kennis van het werkveld, gebracht met een grote dosis pragmatisme.