U bent hier

Suzanne van Bommel

Suzanne van Bommel
Principal Consultant
T: 0418 575 860

Passie voor de gezondheidszorg is voor Suzanne van Bommel de voornaamste drijfveer en maakt dat zij in een organisatie continu op zoek gaat naar oplossingen om processen efficiënter in te richten en de zorg kwalitatief te verbeteren.
Als senior verpleegkundige in een groot regionaal ziekenhuis heeft zij ruimschoots praktijkervaring opgedaan in de zorg. Suzanne heeft veel ervaring met EPD projecten en kent de bijdrage van ICT aan procesoptimalisatie. Doordat zij de zorg van binnenuit kent, zowel vakinhoudelijk als procesmatig, is zij in staat om gemakkelijk de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk.

Binnen D&A heeft Suzanne als senior verschillende implementatietrajecten begeleid, waarbij ze de aansturing verzorgde van andere projectleiders en -medewerkers. Haar ervaring bestaat onder andere uit projectleiding van diverse deelprojecten binnen een EPD-programma, invoering van het elektronisch voorschrijven van medicatie (EVS) als onderdeel van een EPD-implementatie, begeleiden van livegang van een ZIS/EPD en procesanalyse, procesherontwerp en implementatie van procesveranderingen in de zorg.

Ze heeft in de breedte ervaring met alle facetten die bij een implementatie komen kijken en is met haar zorgachtergrond goed in staat dit soort projecten tot in detailniveau te begeleiden. Haar pragmatische manier van werken wordt gekenmerkt door een heldere structuur en korte lijnen, goed overleg en een brede blik op vraagstukken. Suzanne is een open en enthousiaste persoonlijkheid die gericht is op het meenemen van mensen in het proces, goed kan luisteren en makkelijk communiceert op alle niveaus.