U bent hier

Nieuwsoverzicht

18-08-2021 | D&A heeft de projectleiding verzorgd van de implementatie van LMS 5 voor de afdeling pathologie van het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum. Hier meer informatie over dit mooie project en de succesvolle livegang. 
08-06-2021 | Begin juni is de afdeling Radiologie van ziekenhuis Saxenburgh in Hardenberg overgegaan van het Intellispace PACS naar het nieuwe Vue PACS van Phillips.
08-06-2021 | Onze collega Dave van Dijk is recent gestart als ad interim afdelingshoofd van het Epic Admin-team binnen de EPD-dienst van het OLVG in Amsterdam.
02-03-2021 | GGZ Friesland is sinds 19 februari de eerste Nederlandse ggz-instelling die gegevens kan ontsluiten in een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Na bijna anderhalf jaar hard werken is een grote mijlpaal in het VIPP GGZ programma bereikt.
22-02-2021 | Met het ondertekenen van het ChipSoft HiX contract, een aantal jaren geleden, startte het Erasmus Medisch Centrum met een grootschalig project opgeknipt in 3 fases; Zilver, Goud en Platina. Tijdens fase Zilver werd HiX 6.1 geïmplementeerd. Gedurende fase Goud zijn uitbreidende modules geïmplementeerd, waaronder radiotherapie.
11-02-2021 | Om het proces rondom bloedonderzoeken en -uitslagen voor klinische patiënten en behandelaren te optimaliseren is GGZ Rivierduinen 1 februari live gegaan met Atalmedial als lab-dienstverlener. Tegelijkertijd is Rivierduinen gestart met het elektronisch plaatsen van orders via Lab24, een systeem dat gekoppeld is aan hun EPD.
04-12-2020 | Allereerst de felicitaties voor Rijndam met een impactvolle livegang met HiX. Wij zijn bij D&A enorm trots hoe we met alle partijen de schouders eronder hebben gezet. Het traject heeft veel van iedereen gevraagd. Werkgroepen die door corona kleiner en intensiever waren. Alle medewerkers van RIjndam op locatie opgeleid, terwijl we alle maatregelen in acht namen.
26-11-2020 | De revalidatie instelling Basalt heeft, in samenwerking met collega instelling Rijndam, vandaag een belangrijke stap gezet met het in gebruik nemen van HiX Standaard Content.
23-07-2020 | De effecten van de COVID crisis zijn nog steeds merkbaar. De zorg voor thuiswonende cliënten en hun mantelzorgers kan nog steeds niet optimaal op locatie worden aangeboden. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) maakt het mogelijk voor 1500 extra zorgorganisaties om gesubsidieerd te investeren in zorg op afstand.
25-03-2020 | D&A medical group adviseert en begeleidt organisaties in de gezondheidszorg bij het ontwikkelen van een digitale strategie en de slimme toepassing van informatie en digitale technologieën in het zorgproces. Al vele jaren zijn zij een betrouwbare partner voor vele zorginstellingen.

Pagina's