U bent hier

Nieuwsoverzicht

20-09-2018 | D&A presenteert haar visie en aanpak op het Beelden-EPD tijdens de Sectra klantendag 2018. Is het u al gelukt een ziekenhuisbreed geïntegreerd patiëntenbeeld te realiseren? Bent u al 'in control'?
14-09-2018 | Minister Bruins is er helder over, halverwege de looptijd van het programma: “Ziekenhuizen gaan VIPP deadlines halen.” Omdat het een resultaatverplichting betreft, gaat het om het daadwerkelijk delen van informatie met de patiënt en met andere zorgverleners. Zo krijgen patiënten meer regie over het eigen zorgproces.
16-07-2018 | Op 12 juli heeft in Isala de eerste integrale testdag succesvol plaatsgevonden. Dit ter voorbereiding op de Go-Live van het nieuwe HiX elektronisch patiëntendossier op 2 november. Tientallen toekomstige eindgebruikers hebben HiX getest of het naar wens is ingericht en aansluit bij de werkprocessen van het ziekenhuis.
05-07-2018 | Recent is de polikliniek oogheelkunde van het Elkerliek live gegaan met FORUM, een oogheelkundige beeldenbank (archief) en specialistische viewer van leverancier ZEISS voor het beoordelen en analyseren van oogheelkunde beeld- en functieonderzoeken.
28-06-2018 | Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is positief beoordeeld op de eindassessments van het Versnellingsprogramma voor Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP) doelstellingen A1 en B1.Dit betekent dat de patiënt delen van zijn of haar medisch dossier waaronder de correspondentie, labuitslagen en radiologieverslagen via het patiëntenportaal kan inzien.
22-06-2018 | Het nieuwe elektronisch patiëntendossier (EPD) van Noordwest Ziekenhuisgroep is ‘live’. Vrijdag 22 juni 2018 stond op de locaties Alkmaar en Den Helder stipt om 13:00 uur een lid van de cliëntenraad klaar om een ferme druk op de rode knop te geven. Daarmee gaven ze het startsein voor ingebruikname van het nieuwe EPD.
22-06-2018 | Op dinsdag 19 juni jl. vond de D&A themabijeenkomst 'Transitie naar ChipSoft HiX standaard content' plaats. Het aantal geïnteresseerden voor deze bijeenkomst was hoog. De kennissessie bood een inkijk bij zorginstellingen waar deze transitie al heeft plaatsgevonden. Waardevolle ervaringen en nuttige tips zijn gedeeld.
01-06-2018 | Gouda/Waardenburg, 1 juni 2018 – Centric Healthcare Professionals en D&A medical group starten een samenwerking gericht op EPD-dienstverlening. Door de samenwerking aan te gaan, bieden Centric en D&A zorginstellingen een completere portfolio van specialistische dienstverlening aan onder het motto: When great minds work together.
24-05-2018 | Op vrijdag 1 juni a.s. is D&A aanwezig op de Epic UGM te Groningen.
08-05-2018 | Máxima Medisch Centrum is eind 2017 met succes overgestapt van EZIS op ChipSoft HiX standaard content. Hier ging een voor de hele organisatie zeer intensief maar ook spannend traject van ruim een jaar aan vooraf. Met als finale een voorspoedige livegang zonder al te veel problemen!

Pagina's