U bent hier

Centric en D&A werken samen aan nog betere EPD-dienstverlening

Gouda/Waardenburg, 1 juni 2018 – Centric Healthcare Professionals en D&A medical group starten een samenwerking gericht op EPD-dienstverlening. Door de samenwerking aan te gaan, bieden Centric en D&A zorginstellingen een completere portfolio van specialistische dienstverlening aan onder het motto: When great minds work together.

Effectief en veilig gebruik van Elektronische Patiënten Dossiers (EPD’s) wordt met de dag belangrijker in de zorg. Een EPD zo inrichten dat het systeem optimaal aansluit bij de behoefte van patiënten én de werkprocessen van artsen en zorgverleners, vergt een scala aan specialistische kennis. Die kennis is niet altijd aanwezig binnen de eigen organisatie. Er is een groeiende vraag naar expertise op het gebied van EPD’s, patiëntportalen, data management en bijbehorende proces- en organisatievraagstukken.

Door samen te werken willen Centric en D&A zorginstellingen nog beter ontzorgen. De combinatie richt zich naast Nederland op nieuwe projecten in Scandinavië, België en Zwitserland.

foto: ondertekening van de intentieverklaring door
Ronald Botterman (managing director Centric BPO) en Ann Ouvry (directeur D&A)