U bent hier

D&A richtlijnen om verspreiding coronavirus tegen te gaan

We kunnen er niet meer omheen: het coronavirus. Vanuit D&A medical group houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren met onze medewerkers.

Adviseurs van D&A zijn momenteel op veel plaatsen in het zorgveld actief. Wij zijn ons zeer bewust van de noodzaak extra maatregelen te nemen om (verdere) verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Wij vinden het belangrijk de maatregelen die wij hebben genomen om risico’s op verspreiding te minimaliseren te delen:

  1.  De richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM zijn leidend voor ons.
  2. De hierop aanvullende richtlijnen van onze klanten worden door ons gevolgd.
  3. Het landelijke advies is om geen bijeenkomsten te houden met meer dan 100 personen. In de zorg hanteert men de norm van 30 personen; wij nemen dit advies over en hebben in dit kader onze klantenevents tot nader orde opgeschort.
  4. Wij continueren waar mogelijk ons werk voor onze klanten, uiteraard met inachtneming van bovenstaande, maar streven naar minimalisering van contactmomenten en gaan ook hier graag met de klant online.
  5. Wij hebben binnen D&A onze fysieke contactmomenten geminimaliseerd om overdracht tussen collega’s te vermijden; wij zijn enkel nog online met elkaar in contact en gesprek.

 Onze ervaring met online werken in de zorg delen we graag met u.

 

Blijf gezond!