U bent hier

Livegang HiX 6.2 standaard content Antonius Zorggroep

Met veel bewondering en respect ondersteunen we de medewerkers van de Antonius Zorggroep bij hun livegang van het HiX 6.2 standaard content EPD van ChipSoft.
Petra Duin, projectmanager van deze implementatie: 'We zijn trots de implementatiepartner te zijn van de Antonius zorggroep die met visie en daadkracht in een moeilijke tijd een grote stap durft te zetten. De bijzondere omstandigheden van het afgelopen jaar hebben voor veel uitdagingen gezorgd. Door zorg en ICT samen te brengen en de krachten te bundelen, zijn we vrijdag na een wel afgewogen beslissing succesvol live gegaan! Wij zijn bijzonder trots dat team D&A met onze expertise, passie en plezier een belangrijke bijdrage heeft kunnen leveren aan deze livegang. Samen sterk is één van de kernwaarden van de Antonius zorggroep. We hebben ervaren hoe jullie daar in de praktijk invulling aan geven en zijn diep onder de indruk."

Op de foto vlnr: Jasper Theunissen, Bas van Hulten, Sander Groot, Tom van Duin, Mirjam Vrieling, Renate Elsjan, Jan Kees Dielhof en Petra Duin

Alle zorgmedewerkers van Antonius zorggroep van harte gefeliciteerd met deze enorme prestatie! Bedankt voor jullie betrokkenheid en inzet.

Over het waarom van deze stap spraken we eerder met Rik Voerman, directeur financiën en ICT. Het gesprek over de noodzaak van complexiteitsreductie en standaardisatie om innovatie te stimuleren: