U bent hier

Wij zoeken een senior consultant digitale gegevensuitwisseling

Wil jij vanuit je expertise bijdragen aan betrouwbare en veilige informatie-uitwisseling tussen patiënt en zorgverlener, en zorgverleners onderling? Lees dan even verder.

D&A is hét toonaangevende adviesbureau op het gebied van digitale zorg in o.a. ziekenhuizen, de ggz, care- en revalidatiesector. Bij onze klanten dragen we continu bij aan verbetering van zorgprocessen zodat zorgverleners en patiënten er voordeel van hebben. Maandag t/m donderdag werken we bij onze opdrachtgevers; elke vrijdag komen we bij elkaar in ons moderne kantoor vlakbij de Waal, waar je met collega’s kunt spiegelen, kennisdelen en bijpraten. 

Je beschikt over een sterke analytische blik, sterke communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte houding. Daarnaast ben je in staat, zowel solistisch als in teamverband, binnen een politiek-bestuurlijke omgeving te werken. 

Wat vragen wij van jou?

  • Academisch werk- en denkniveau en een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van ICT toepassingen in de zorg
  • Kennis van informatiestandaarden in de zorg
  • Kennis van zorgprocessen met name het medicatieproces
  • Aantoonbare ervaring in projectmanagement en adviesopdrachten
  • Affiniteit met de ggz is een pre

Last but not least heb je affiniteit met het consultancy vak, ben je een no-nonsense type, heb je gevoel voor humor en geen 9-tot-5-mentaliteit.
Werkzaamheden Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het inventariseren van behoeften/wensen van de klant en zorgdragen voor verduidelijking/ verdieping van de klantvraag.
  • Het zelfstandig opzetten van en uitvoering geven aan projecten.
  • Het uitvoeren van onderzoek en het opstellen van adviesrapportages.

Wat bieden wij? Wij bieden je een marktconform salaris passend bij de zwaarte van de functie, alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren binnen je vakgebied! Een kleurrijk en professioneel team staat garant voor een stevige maar vernieuwende basis. De werksfeer bij D&A is informeel en collegiaal, met zeer korte lijnen en grote mogelijkheden voor eigen initiatief.

Spreekt onze vacature je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar helene.meeuwissen@dnagroup.nl of neem voor meer informatie contact op met Helene Meeuwissen, HR adviseur, via telefoonnummer 0418 575 860. 

Vacature in pdf

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het betreft geen functie die op ZZP-basis kan worden uitgevoerd.