U bent hier

Ons DNA

D&A medical group is in 2000 opgericht door Ann Ouvry en Doike Zweers en sinds haar oprichting actief in de Nederlandse zorg-ICT. In ons bestaan hebben we meer dan 250 adviestrajecten, informatiserings-programma’s en  implementatieprojecten begeleid. Met het merendeel van onze huidige klanten hebben we een reeds lang durende relatie. We hebben trajecten begeleid bij meer dan 60 Nederlandse zorginstellingen, waaronder algemene, topklinische en universitaire ziekenhuizen, GGZ instellingen, VV&T en Gehandicaptenzorg, regionale zorgorganisaties en koepelorganisaties. De laatste jaren is D&A uitgegroeid tot marktleider in de begeleiding van selectie- en implementatietrajecten bij zorginstellingen.

D&A begeleidt haar klanten van ‘strategie tot uitvoering’; we beslaan het hele palet van strategische visievorming tot het begeleiden van implementatietrajecten. In ieder onderdeel van onze dienstverlening bewaken we de aansluiting tussen het organisatiebeleid en de impact hiervan op de werkprocessen en de zorgverleners.

We beschikken over een stabiel groeiend team van goed opgeleide en ervaren adviseurs en programmamanagers. Al onze adviseurs en projectmanagers hebben affiniteit met de zorg, deels door zorg- of zorg-ICT gerichte studies, deels door een arbeidsverleden in de zorg.