U bent hier

Ons DNA

D&A medical group adviseert en begeleidt organisaties in de gezondheidszorg bij het ontwikkelen van een digitale strategie en de slimme toepassing van informatie en digitale technologieën in het zorgproces. We adviseren op strategisch en tactisch niveau, vanuit diepgaande kennis van de zorg, met een flinke dosis pragmatisme. Al vele jaren zijn we een betrouwbare partner voor vele zorginstellingen. Dit doen we met grote betrokkenheid. Daarnaast zijn we actief bij de ontwikkeling van standaarden en programma’s op het gebied van digitale gegevensuitwisseling.

Een goed strategisch plan krijgt pas effect als het succesvol geïmplementeerd wordt. Daarom hechten we bij D&A veel belang aan implementatie en adoptie. Onze projectmanagers zorgen voor een professionele aansturing van uw implementatietraject. Onze consultants betrekken uw zorgprofessionals en patiënten/cliënten actief bij het inrichten en inbedden van de gewenste innovaties in het zorgproces zodat er effectieve nieuwe werkwijzen en interacties ontstaan.

Onze missie

'Zorgdigitalisering met vernieuwend vakmanschap, omdat de zorg het nodig heeft'.

Historie

D&A group is in 2000 opgericht vanuit de overtuiging dat ICT wezenlijk kan bijdragen aan  kwalitatieve, effectieve en efficiënte zorg. In ons bestaan hebben we vele adviestrajecten, programma’s en  implementatieprojecten begeleid bij ziekenhuizen, GGZ instellingen, VVT,  gehandicaptenzorg, regionale zorgorganisaties en koepels. Met het merendeel van onze klanten hebben we een reeds lang durende relatie en zijn we trusted advisor en implementatiepartner.

D&A begeleidt haar klanten van ‘strategie tot uitvoering’. We beslaan het hele palet van strategie naar roadmap tot en met adoptie door de zorgprofessionals.