U bent hier

GGZ

Digitalisering van de zorg is al jaren een veel besproken onderwerp in de ggz. Met ontwikkelingen zoals de VIPP GGZ regeling, de steeds verdergaande digitale interactie tussen patiënt en professional en het gebruik van e-Health blijkt dit onderwerp belangrijker dan ooit. Om de kansen die digitalisering ggz zorg te bieden heeft te benutten is een soepel werkend, betrouwbare en toekomstbestendig EPD cruciaal. Daarom de vraag: Is uw EPD-omgeving al klaar voor de toekomst? D&A helpt u graag bij het beantwoorden van deze vraag. Het toekomstbestendig maken van uw EPD-omgeving draait namelijk niet alleen om het inzetten van gereedschap en technologie, maar ook om het creëren van nieuwe zorgprocessen die passen binnen de ontwikkelingen in de ggz. Juist hierin ligt de meerwaarde van D&A medical group.

Bij D&A helpen wij u graag. Wij kennen de zorgmarkt goed, wij kennen de leveranciers. Wij denken mee en wij ontzorgen. Dat kunnen wij dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring met EPD’s en zorgprocessen.

Maar het belangrijkste is dat wij begrijpen wat deze verandering betekent. Voor bestuurders, voor zorgverleners en voor ICT. Wilt u weten of en hoe wij u kunnen helpen? Download onderstaande informatie. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 0418 575 860 of office@dnagroup.nl.

Grip op VIPP

De VIPP GGZ regeling geeft een impuls aan de eigen regie van de patiënt, de uitwisseling van gegevens tussen patiënt en professional, het vergroten van de medicatieveiligheid en het gebruik van eHealth. De regeling bestaat uit drie modules. Op 1 februari 2021 moet uw instelling, met een audit, kunnen aantonen dat de doelen zijn gehaald. Dat vraagt het nodige van uw organisatie: procesaanpassingen, aanpassingen in de software, maar ook verandering in de werkwijze van de behandelaar en de interactie met de patiënten/cliënten.

Meer weten over de realisatie van de VIPP GGZ doelstellingen?  Download de folder.