U bent hier

Referenties

07-06-2018 | Haaglanden Medisch Centrum is voortdurend op zoek naar manieren om de zorg nog beter te maken. HMC levert zorg dichtbij en zoals de patiënt het wil. Daar zijn moderne systemen voor nodig. Zo ook een modern beeldmanagementsysteem, volledig geïntegreerd met het elektronisch patiëntendossier, beheersbaar en met heldere functionaliteit.
07-06-2018 | VieCuri Medisch Centrum is eind oktober 2017 met succes overgestapt op HiX, het elektronische patiëntendossier van softwareleverancier ChipSoft. Met deze geïntegreerde werkomgeving beschikt VieCuri over nieuwe en toekomstbestendige toepassingsmogelijkheden. Vanuit D&A hebben wij mogen ondersteunen met het projectmanagement van de implementatie.
06-06-2018 | D&A heeft GGZ Rivierduinen ondersteund bij het selecteren van een laborganisatie die de diensten levert aan de klinische patiënten en ambulante patiënten die zich bij de prikpost van het betreffende laboratorium melden. Het gaat om zowel onderzoeken klinische chemie (KC) als medische microbiologie (MMB).
04-06-2018 | Na de fusie zag de Noordwest ziekenhuisgroep zich geplaatst voor een flink aantal ICT uitdagingen. Dit is niet ongebruikelijk bij gefuseerde ziekenhuizen waarbij aparte informatievoorzieningen samengevoegd moeten worden tot een logisch geheel. Zo was er sprake van een versnipperd informatielandschap met de nodige overlap.
03-06-2018 | Klaar voor de toekomstMet het nieuwe systeem HiX van leverancier ChipSoft is MMC klaar voor belangrijke toekomstige ontwikkelingen. We zien steeds meer oudere patiënten met meerdere aandoeningen. Een goede samenwerking tussen de diverse medische vakgebieden is dan essentieel. Het nieuwe systeem maakt het mogelijk informatie makkelijker te delen.
02-06-2018 | Bij Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Iedereen heeft recht op uitstekende zorg én uitstekende service en aandacht. Dat geldt voor zowel de patiënten als de (zorg)professionals. Daar zijn moderne hulpmiddelen voor nodig. Zo ook moderne systemen waarmee diverse medische beelden gemaakt en gebruikt kunnen worden.
01-06-2018 | Na de begeleiding door D&A van de strategie-, selectie- en implementatiefase is het Elkerliek ziekenhuis sinds november 2015 operationeel met HiX als EPD. Dit was een omvangrijke ziekenhuisbrede livegang waarbij een groot deel van de beschikbare HiX functionaliteit in gebruik is genomen.
31-05-2018 | Het Klinische Chemisch Lab (KCL) in Meppel werkte met de applicatie Labosys en in Zwolle met de applicatie GLIMS. Sinds vrijdag 10 november werken beide locaties met GLIMS. Een mooi staaltje samenwerking tussen beide laboratoria en ICT!
30-05-2018 | Wat is de waarde van Process Mining?Process Mining is een methode waarbij met behulp van software bedrijfsprocessen visueel worden gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van logdata uit bijvoorbeeld het EPD. Ieder systeem, zolang er maar gelogd wordt met een tijdsstempel, is bruikbaar. 
29-05-2018 | VraagstellingZiekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) heeft D&A gevraagd te ondersteunen en te adviseren bij de besluitvorming over een nieuw ZIS/EPD. Over het algemeen is het gebruik van de huidige systemen nog wel naar tevredenheid, maar omdat de markt niet stil heeft gestaan, wil ZGV graag verantwoorde en legitieme keuzes maken voor de lange termijn.

Pagina's