U bent hier

D&A medical group sluit aan bij het Conclusion ecosysteem

 

Dit zal voor velen van jullie een onverwacht bericht zijn, zeker nadat we onlangs nog hebben stilgestaan bij ons 20-jarig bestaan. Maar juíst dat 20-jarig bestaan heeft ons doen beseffen dat we nog lang door willen gaan met adviseren over de inrichting van het zorg-IT landschap, met de digitale transformatie van zorg en met het begeleiden van de realisatie hiervan. Om continuïteit te kunnen blijven leveren, is het belangrijk om vooruit te kijken. En vooruitkijkend zien we steeds bredere vraagstukken in de zorg IT, zien we de volledige zorgketen digitaal transformeren en zien we de complexiteit van lokale, regionale en landelijke gegevensuitwisselingen en samenwerkingsvormen snel toenemen. Om er zomaar een paar te noemen.

D&A wil ontzorgen. Niet door projecten vóór jullie uit te voeren, maar door dat mét jullie te doen om zodoende bij te dragen aan een sterkere digitale autonomie van onze klanten. En dat kunnen we samen met Conclusion nog beter dan voorheen. D&A gaat onder de vlag van Conclusion verder als zelfstandige entiteit met de vertrouwde dienstverlening, de vertrouwde naam, hetzelfde management team en Ann Ouvry als directeur. Maar we kunnen nu meer. We kunnen bijvoorbeeld breder advies geven over digitale transformatie en het daarvoor benodigde verandermanagement, we kunnen hands-on applicatiespecialisten leveren en we kunnen nog beter dan voorheen jullie complexe datavraagstukken oplossen. De intensivering van de samenwerking met Furore, sinds 2017 onderdeel van Conclusion, zal hier een stimulans aan geven.   

Na 20 jaar relevantie denken we door het samengaan met Conclusion nóg relevanter te worden en hopen we in dit jubileumjaar op nog eens 20 mooie jaren in digitalisering van de zorg.  

Klik hier voor het volledige persbericht.