U bent hier

NIEUWE REALITEIT: zorg op afstand

Door de COVID-19 crisis wordt de zorg voor thuiswonende cliënten en hun mantelzorgers belemmerd doordat fysiek contact beperkt moet worden. Dit stelt uw organisatie voor diverse uitdagingen in deze hectische tijd. Door het gebruik van digitale toepassingen kunt u de zorg voor uw cliënten continueren. D&A ontzorgt u met de selectie van een geschikte digitale toepassing en de implementatie van deze toepassing. Zo blijft u gefocust op de zorg voor uw cliënten.

Door de COVID-19 crisis kunt u de zorg voor uw cliënten niet verlenen zoals u en zij gewend zijn. De inzet van digitale middelen helpt u de zorg deels op afstand te continueren. Concreet betekent dit bijvoorbeeld:

  • Het op afstand instrueren en begeleiden van medicatietoediening.
  • Het uitvoeren van zelfmetingen door cliënten.
  • Het digitaal ‘vinger aan de pols houden’ bij cliënten.
  • Het digitaal vormgeven van contact met mantelzorgers en/of andere zorgprofessionals.

Praktische aanpak

D&A helpt u graag door de selectie, de implementatie en/of training van uw zorgprofessionals te verzorgen. D&A heeft diepgaande kennis van digitale toepassingen en kent de zorgprocessen goed. Hierdoor kunnen wij u ontzorgen en een brug slaan tussen de leverancier, uw huidige ICT omgeving, uw zorgprofessionals en uw patiënten. Door deze partijen op een passende wijze te verbinden, komen we snel tot praktische, werkende oplossingen.

 

De hulptroepen

Wilt u meer weten of een (online) afspraak met ons maken?

Voor de eerste lijn of VVT en gehandicaptenzorg kunt u contact opnemen met Monique Weise. Monique is bereikbaar op 06 – 28 14 28 48 of via monique.weise@dnagroup.nl.

Voor de GGZ kunt u contact opnemen met Yoe Kwa. Yoe is bereikbaar op 06 - 53 90 62 30 of via yoe.kwa@dnagroup.nl.

Download hieronder de leaflets met alle informatie

Voor eerste lijn:

Eerste lijn Leaflet

Voor de GGZ en WMO:

Leaflet GGZ

Voor de VVT en Gehandicaptenzorg:

Leaflet VVT en GZ