U bent hier

Uw Lab ICT altijd in top conditie!

De wereld van medische laboratoria is sterk in beweging en steeds meer afhankelijk van ICT. Het goed functioneel inrichten en beheren van uw Laboratorium Informatie Systeem (LIS) is daarbij van groot belang. Als partner in digitalisering van zorg maakt D&A medical group met een enthousiast team van LIS specialisten uw Lab ICT dagelijks beter. Hoe doen wij dat?

Implementatie
Bij de implementatie van een nieuw LIS, of bij ingrijpende verandering in het laboratorium informatiesysteem, zijn een goed functioneel ontwerp en de inzet van ervaren LIS applicatiespecialisten van groot belang. Door vergrijzing en schaarste in de laboratoriumwereld is het steeds moeilijker om een goed opgeleid team  van LIS- specialisten aan te trekken en te behouden. D&A heeft - als aantrekkelijke werkgever in de zorg-ICT - deze deskundigheid in huis en helpt u graag uw LIS implementatie of upgrade in goede banen te leiden. We doen dit met een enthousiast team van ervaren projectleiders, LIS beheerders en koppeling specialisten.

Optimalisatie
De wereld van medische laboratoria is sterk in beweging. Daarmee is de noodzaak van het continu verbeteren van uw LIS groot. Deze optimalisaties vragen dagelijks uw aandacht. Soms gaat het om een ‘grote’ verandering zoals de integratie van een organisatie onderdeel in een bestaand LIS of het samenvoegen van twee systemen. Andere keren om ‘kleinere’ optimalisaties die het werk van de analisten, klinisch chemici, de arts-microbioloog en patholoog eenvoudiger en beter maken. D&A beschikt over goed opgeleide LIS beheerders die u helpen om in iedere situatie het maximale uit uw LIS te halen. 

Dagelijks Beheer
Goede bemensing van het reguliere LIS beheer is een uitdaging. Specialisten die uw systeem voortdurend verbeteren en aanpassen aan de dagelijkse praktijk. 
D&A LIS beheerders zijn sterk analytisch, hebben zowel een technische als een procesmatige benadering en een stevig probleemoplossend vermogen. Sterke communicatieve vaardigheden zijn natuurlijk de basis. Hun vooropleiding is veelal HBO, aangevuld met specifieke Laboratorium en LIS trainingen. Zo kunt u voor langere of kortere tijd beschikken over professionele en enthousiaste LIS beheerders.