U bent hier

Vacature Consultant Digitale Zorg

We zoeken een nieuwe collega die ons team komt versterken en samen met ons digitale transformaties in de zorg wil realiseren. Heb je de ambitie om met nieuwe impulsen en frisse ideeën digitale transformaties tot stand te brengen bij zorginstellingen? Dan zoeken we jou!WAT GA JE DOEN

Zorginstellingen implementeren in toenemende mate digitale vormen van zorg. Denk bijvoorbeeld aan digitale consulten, het voorbereiden van patiënten op een consult, onderzoek of behandeling, thuismonitoring, digitale vormen van therapie. De transitie naar digitale zorg vergt vaak ingrijpende procesveranderingen en andere werkwijzen van zorgprofessionals. D&A adviseert zorginstellingen over een passende digitale strategie en begeleidt bij de transitie naar digitale werkprocessen en de implementatie van digitale toepassingen. Heb je affiniteit met digitalisering en ervaring met het begeleiden van veranderingen in de gezondheidszorg, dan is deze functie iets voor jou.

Als consultant voer je zelfstandig of in teamverband opdrachten uit bij zorginstellingen. Vanuit jouw kennis en ervaring van zorgprocessen adviseer je over de noodzakelijke en gewenste procesveranderingen. Je draagt zorg voor adequaat stakeholder management en een heldere communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning, het bewaken van de voortgang en realiseren van de resultaten binnen tijd en budget. Je stuurt een projectteam aan dat kan bestaan uit collega’s, zorgprofessionals en medewerkers van de technologie leverancier. Je verbindt leveranciers van ICT-oplossingen en de opdrachtgever met elkaar. Je bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus. Jij brengt iedereen bij elkaar en zorgt ervoor dat er in een constructieve samenwerking mooie resultaten wordt bereikt.

HIER HERKEN JIJ JE IN

 • Je hebt ervaring met verander- of digitaliseringsprojecten in de zorg.
 • Je beschikt over analytische kwaliteiten en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
 • Je neemt initiatief en bent assertief en ondernemend.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je weet je collega’s en teamleden enthousiast te maken en bent in staat kennis over te dragen.
 • Je hebt affiniteit met digitale technologie en het werken met ICT-organisaties en leveranciers.
 • Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding.
 • Je hebt 3 - 5 jaar relevante werkervaring.

DIT ZOEK JE IN EEN BAAN

 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden met een collectieve bonusregeling.
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren binnen je vakgebied.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Een kleurrijk en professioneel team.
 • Informele en collegiale werksfeer met korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Vrijheid om je werk zelf in te richten, we verwachten wel flexibiliteit.
 • Reiskostenvergoeding of een leaseauto.

DIT ZIJN WIJ 

“Zorgdigitalisering met vernieuwend vakmanschap, omdat de zorg het nodig heeft”

– D&A 

D&A is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van digitale zorg in Nederland. In aansprekende klantomgevingen dragen wij continu bij aan het verbeteren van zorgprocessen en optimaal gebruik van informatie- en digitale toepassingen. D&A heeft niet alleen een uitstekende reputatie, maar is ook een fijne werkgever waar je met collega’s kunt spiegelen, kennis kunt delen en een maatschappelijk relevante bijdrage kunt leveren.  

Solliciteer! 

Vul hieronder het formulier in! 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kerime Oyun-Kilic, Recruiter, telefoon: 06-24727659 of mail kerime.kilic@dnagroup.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het betreft geen functie die op ZZP-basis kan worden uitgevoerd. 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.