U bent hier

Vacature Senior Consultant EPD

We zoeken een nieuwe collega die ons team komt versterken en samen ons zorgorganisaties begeleidt bij de implementatie en optimalisatie van hun Elektronisch Patiënten- of Cliënten Dossier (EPD/ECD). Heb je de ambitie om met nieuwe impulsen en frisse ideeën aan de slag te gaan bij zorginstellingen? Dan zoeken we jou!

WAT GA JE DOEN

Het EPD of ECD is de belangrijkste software applicatie in elke zorginstelling, zowel voor zorgprofessionals als voor planners en administratieve ondersteuners. Daarom is het essentieel dat het EPD/ECD de zorgprocessen optimaal ondersteunt. D&A is zeer ervaren in de selectie, het aansturen en begeleiden bij de implementatie en optimalisatie van het EPD of ECD voor ziekenhuizen, revalidatie instellingen, GGZ en langdurige zorg. Wil jij een bijdrage leveren aan effectieve zorgprocessen ondersteund door een optimaal ingericht EPD/ECD, dan past deze functie bij jou.
Als senior consultant voer je zelfstandig of in teamverband opdrachten uit. Word jij enthousiast om als externe adviseur een project strak te managen? Als consultant van D&A ben jij namelijk bij onze klanten het aanspreekpunt tijdens een optimalisatie- of implementatieproject. Jij bent verantwoordelijk voor een adequate projectplanning, het bewaken van de voortgang en realiseren van de resultaten binnen tijd en budget. Je stuurt een projectteam aan dat kan bestaan uit collega’s, zorgprofessionals en medewerkers van de EPD/ECD leverancier. Je bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus. Jij brengt iedereen bij elkaar en zorgt ervoor dat er in een constructieve samenwerking mooie resultaten wordt bereikt.

HIER HERKEN JIJ JE IN

 • Je hebt ervaring met de implementatie van een EPD of ECD in zorginstellingen, als projectleider of als consultant.
 • Je beschikt over analytische kwaliteiten en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
 • Je neemt initiatief en bent assertief en ondernemend.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je weet je collega’s en teamleden enthousiast te maken en bent in staat kennis over te dragen.
 • Je hebt affiniteit met het werken met ICT-organisaties en leveranciers.
 • Je hebt een afgeronde opleiding WO of HBO opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

DIT ZOEK JE IN EEN BAAN

 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden met een collectieve bonusregeling.
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren binnen je vakgebied.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Een kleurrijk en professioneel team.
 • Informele en collegiale werksfeer met korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Vrijheid om je werk zelf in te richten, we verwachten wel flexibiliteit.
 • Reiskostenvergoeding of een leaseauto.

DIT ZIJN WIJ 

“Zorgdigitalisering met vernieuwend vakmanschap, omdat de zorg het nodig heeft”

– D&A 

D&A is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van digitale zorg in Nederland. In aansprekende klantomgevingen dragen wij continu bij aan het verbeteren van zorgprocessen en optimaal gebruik van informatie- en digitale toepassingen. D&A heeft niet alleen een uitstekende reputatie, maar is ook een fijne werkgever waar je met collega’s kunt spiegelen, kennis kunt delen en een maatschappelijk relevante bijdrage kunt leveren.  

Solliciteer! 

Vul hieronder het formulier in! 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kerime Oyun-Kilic, Recruiter, telefoon: 06-24727659 of mail kerime.kilic@dnagroup.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het betreft geen functie die op ZZP-basis kan worden uitgevoerd. 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.