U bent hier

EPD implementatie

Het implementeren van een nieuw EPD draait niet alleen om het louter inzetten van gereedschap en technologie, maar ook om het creëren van nieuwe processen die passen binnen de actuele en toekomstige ontwikkelingen in  de zorg. Met D&A realiseert u een omwenteling in uw zorginstelling  waarbij organisatie, systeem  en zorgprocessen klaar zijn om waarde te halen uit uw investering in digitalisering.

De ervaren programma- en projectmanagers van D&A loodsen uw projectorganisatie met deskundigheid naar een nieuwe digitale toekomst. D&A begeleidde meer dan dertig EPD-implementaties bij zorginstellingen van driehonderd tot meer dan duizend bedden. We kunnen terugvallen op ervaring met verschillende leveranciers waaronder ChipSoft en Epic. Onze experts weten wat de succesfactoren en de mogelijke valkuilen zijn en behoeden u derhalve voor onaangename verrassingen. D&A treedt op als onafhankelijke partner voor de zorginstelling, waarbij we één gemeenschappelijk doel hebben: een succesvolle implementatie en tevreden gebruikers.

Ondersteuning bij een EPD implementatie is maatwerk. Een aantal facetten waarop D&A zorginstellingen ondersteunt lichten we er hieronder uit: