U bent hier

Technisch ontzorgen

EPD implementaties kennen ook verscheidene technische aspecten. Ook hier biedt D&A voor u de gewenste ondersteuning. Bij conversies assisteren we u in het vertalen van uw bestaande data naar begrijpbare concepten die passen binnen uw nieuwe EPD. We analyseren samen met u welke gegevens idealiter onderwerp uitmaken van de conversie. Denk hierbij aan diagnoses, allergieën, ingrepen, verslagen, meetwaarden, brieven, etc.  We adresseren verantwoordelijkheden aan proceseigenaren en  bepalen samen de onderliggende risico’s en controleren op volledigheid en juistheid.

Ook het bouwen van de koppelingen met andere systemen zorgt vaak voor uitdagingen. Zo is de realisatie van koppelingen tijdkritisch voor de voortgang van het project en vormen de robuustheid en accuraatheid van de koppeling een fundament voor een patiëntveilig werkproces. D&A levert kennis en kunde om u en de verantwoordelijke proceseigenaren te versterken in deze uitdaging.

Daarnaast is ook het realiseren van de noodzakelijke IT-infrastructuur en het vernieuwen en uitbreiden van werkplekken een omvangrijke taak. Bij livegang wilt u immers dat iedereen zonder enige hindernis kan werken. D&A voert een IT-readiness scan uit en adviseert over het realiseren van een stabiel en performant systeem.

Terug naar EPD implementatie