U bent hier

Robotic Process Automation: maatwerk

Nieuwe (digitale) initiatieven en ontwikkelingen dragen bij aan betere zorg en stellen patiënten in het zorgproces centraal. Toch brengen deze ontwikkelingen  ook nieuwe administratieve taken met zich mee. Het is cruciaal om kritisch te kijken naar hoe we bedrijfsprocessen optimaal kunnen laten verlopen, zodat de administratieve last niet de voordelen van de digitale mogelijkheden overschaduwt. Robotic Process Automation, het overnemen van repetitief handmatig administratief werk door middel van een software robot, vormt een integraal onderdeel van procesoptimalisatie.

Het implementeren van zo’n software robot draait hierbij niet alleen om het inzetten van gereedschap en technologie, maar ook om het creëren van nieuwe of verbeterde processen. Met de RPA maatwerk oplossingen van D&A realiseren we niet alleen een slimme software robot op de juiste plek in uw proces, maar verbeteren we uw processen structureel. RPA is daarom nooit de oplossing maar een oplossing in het brede pallet van procesoptimalisatie.

De D&A aanpak

Met diepgaande kennis van de zorg en zorgprocessen werken onze ervaren procesanalisten en projectmanagers samen met uw organisatie om procesverbeteringen te realiseren. Dit doen we door eerst een grondige analyse te maken van uw processen. Door onze onafhankelijke blik zien wij snel waar in uw proces grote en kleinere verbeteringen te behalen zijn. Daarnaast identificeren we de processtappen waar winst te behalen is door automatisering  met RPA. Vervolgens begeleiden we de ontwikkeling en implementatie van de robot van a-tot-z. Het resultaat: minder werklast voor uw medewerkers, een soepel lopend proces én inzicht in het procesverloop. .

Met onze ervaring en kennis hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld waarmee we u in 12 weken begeleiden naar de implementatie van uw eerste software robot. 

Dit doen we volgens een transparante en voorspelbare aanpak.

Bent u benieuwd wat RPA voor uw organisatie kan betekenen? Zoekt u een partij die de zorg als geen ander kent en begrijpt hoe RPA uw zorgorganisatie echt verder helpt? Dan is D&A de partij voor u.

Meer weten over RPA?

Download het whitepaper "Software robots als versneller van innovatie"