U bent hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb jij net als wij passie voor Zorg en ICT? Kom dan met ons praten, wij leren je graag kennen.

Werken bij D&A betekent werken aan interessante en uitdagende opdrachten in de zorg. Wij dragen continu bij aan betere en betaalbare zorg door optimale inzet van informatie en digitale technologie. Een toegankelijke zorg is betaalbare zorg; digitalisering helpt hierbij!

De zorg is volop in ontwikkeling en dat moet zo blijven, want zorg kan en moet altijd beter. Wij vinden actuele kennis, persoonlijke groei en talentontwikkeling dan ook zeer belangrijk, daarom bieden wij je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen! Naast een uitgebreid opleidingsprogramma en intervisies delen wij op de D&A-vrijdag onze kennis en expertise met elkaar. Eigen initiatief krijgt daarbij alle ruimte.

Onze thuisbasis bevindt zich in een modern kantoor centraal in Nederland. De bedrijfscultuur is informeel en open, met korte lijnen. Je komt in een professioneel team, met een hands-on- mentaliteit en een gezonde dosis humor. Resultaat bereik je samen!
Naast het werk maken we plezier. Regelmatig worden er informele activiteiten georganiseerd zoals gezellige borrels, teamuitjes of activiteiten met onze personeelsvereniging.

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar HR@dnagroup.nl of solliciteer direct op een van onze openstaande vacatures. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kerime Oyun-Kilic, Recruiter, telefoon: 06-24727659 of mail kerime.kilic@dnagroup.nl.

Openstaande vacatures bij D&A medical group: